همونطور که میدونیم، یکی از ویژگی های مطلوب اکثر توزیع های لینوکس اینه که تعدادی از زبان های برنامه نویسی رو به زیبایی پشتیبانی میکنن. مثلا مفسر تحت فرمان پایتون از قبل روی اکثر توزیع ها نصب هست. حالا اگه بخوایم یکم به فکر تازه وارد های برنامه نویسی و گنو/لینوکس که هنوز عادت های ویندوزی دارن هم باشیم، جا داره که چگونگی نصب IDLE پایتون یا همون محیط گرافیکی برنامه نویسی پایتون رو بهشون یاد بدیم. فلذا، میخوام محیط گرافیکی تعاملی برنامه نویسی پایتون رو دقیقا به همون شکلی که تو ویندوز هست تو کالی لینوکس نصب کنم. البته اگه دنبال بهترین محیط برنامه نویسی تعاملی پایتون هستید، اونوقت پیشنهاد اول من PyCharm هست که به شما درست برنامه نوشتن رو هم یاد میده.

برای نصب IDLE پایتون 3 باید برنامه idle3 رو با زدن دستور زیر در خط فرمان، نصب کنید و از کد زدن در محیط گرافیکی لذت ببرید:

sudo apt-get install idle3

اگه هم میخواید با پایتون 2 کد بزنید باید برنامه idle رو نصب کنید:

sudo apt-get install idle

موفق باشید عزیزان.

___________________________________________________________________________________________________________

پ.ن: تشکر ویژه دارم از دوستانی که مشکلاتی که به نظرشون میاد رو به ما گوشزد میکنن.

با آرزوی بهترین ها برای شما. کالی یوزر|kaliuser
Copyright © 2017 kaliuser

بازیابی لینوکس پس از نصب ویندوز

۶ کار اساسی پس از نصب لینوکس در کنار ویندوز(این دفعه با طعم MX-Linux) + فیلم

آشنایی با فرمت های رایج فایل های اجرایی و نرم افزار های نصبی در لینوکس

نصب IDLE (محیط گرافیکی برنامه نویسی پایتون) در کالی لینوکس

اگه ویندوز بگه نه، یعنی باید قید اون کار رو بزنیم ؟!

معرفی ابزار xkill برای بستن برنامه های هنگ کرده در کالی لینوکس

اندر احوالات مقایسه ویندوز و لینوکس و مکینتاش

برنامه ,پایتون ,رو ,نصب ,نویسی ,های ,برنامه نویسی ,محیط گرافیکی ,نویسی پایتون ,نصب idle ,گرافیکی برنامه ,برنامه نویسی پایتون ,گرافیکی برنامه نویسی ,محیط گرافیکی برنامه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

safarbqeshm هر چی که بخوای realmouse استادانه kavirpychak گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین جستجو گر فایل های اینترنت asemanekawir Employment Lawyer ندای آژوان